KIK Productions

artiesten

Karin Bruers & Nol Havens

Biografie

Over Karin Bruers & Nol Havens

Karin Bruers

Karin Bruers is cabaretière, sociaal ondernemer en schrijver. Van haar hand zijn de boeken Brigadier oversteekmoeder en Honger Zomer. Haar grote maatschappelijke betrokkenheid spreekt uit door haar geïnitieerde projecten als SOCIALSALON; een kapsalon waar ouderen en demente mensen hun haar kunnen laten verzorgen, maar waar ze vooral andere mensen kunnen ontmoeten, SOCIALSOFA; banken die inmiddels wereldwijd zijn geplaatst om sociale verkilling tegen te gaan, de inzamelactie voor het dorp Mkanda Village in Malawi en de roadmovie Love to live, waarin ze met de 42-jarige gehandicapte Margreet op zoek gaat naar het wezen van geluk.   
In het in mei 2015 door haar opgerichte DUVELHOK in Tilburg komen veel van deze sociale initiatieven samen. 

In het theater maakt ze de shows De Warme Wintershow, Geniet er maar van, te laat voor geen kinderen, Waar was ik?, Bruers for president en Marmer & chocolade


Nol Havens

Nol Havens begint in 1983 als Ferdie Lancée hem ondekt in Studio Chateau in Tilburg. Niet lang daarna ontstaat het idee om een nieuwe Nederlandstalige band te formeren met Ferdie Lancée als schrijver / producer en Nol Havens als zanger: VOF de Kunst.
Van de eerste single Suzanne worden wereldwijd 5 miljoen platen verkocht. Een kopje koffie, Oude liefde roest niet en Dikkertje Dap zijn hits van VOF de Kunst. Samen met Erik van Muiswinkel staat hij acht jaar lang in de Nederlandse theaters met familievoorstellingen. Met Karin Bruers was hij onder meer te zien in De Warme Wintershow. Nol is tevens fotograaf. 


Bruers haalt uit

In het seizoen 2017-2018 en 2018 - 2019 reizen Karin Bruers en Nol Havens langs de theaters met het theaterprogramma Bruers haalt uit

© websites Karin Bruers en Nol Havens