KIK Productions

voorstellingen

Matilde's Babyconcerten

Persinformatie

Matilde's Babyconcerten affiche
  • Matilde Castro
  • Marieke de Bruijn
  • Jos Teeken
  • Teresa Matias
Matilde Castro: zang en concept
Marieke de Bruijn: viool
Jos Teeken: cello
Teresa Matias: blokfluit 

Dirk Blom: lichtontwerp / techniek
Tom Gelissen: ontwerp soundscapes
LUSTR: Productie in opdracht van Buiten.Gewoon.Klassiek

 

theaterconcert 2016-2017

Matilde's Babyconcerten

Matilde’s Babyconcerten zijn terug! Matilde Castro en haar muzikanten brengen na het enorme succes van de vorige tournee, een nieuw programma van 30 tot 40 minuten voor de allerkleinsten van 5 tot 15 maanden. Matilde viert samen met baby’s en hun (groot)ouders/verzorgers het feest van het leven in een voorstelling met klassieke muziek en zang.

In Matilde’s Babyconcerten scheppen Matilde en haar musici een wereld waarin de kleintjes zich volledig op hun gemak voelen. Door gebruik van licht en soundscapes creëert Matilde sferen, die afwisselend ontspannend en prikkelend werken voor baby’s. In de veilige aanwezigheid van hun (groot)ouders/verzorgers worden zij zo gestimuleerd om op een natuurlijke manier te leren en te reageren.

Kortom: een unieke belevenis voor baby’s en hun (groot)ouders/verzorgers. Zij komen op ontspannen wijze met muziek en zang in aanraking.

Er is per concert ruimte voor twintig baby’s met één van hun begeleiders op het podium. De rest van de familie mag in de zaal plaatsnemen. De concerten vinden ’s ochtends of aan het begin van de middag plaats, afhankelijk van de programmering in een theater.

Matilde’s babyconcerten wordt mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds.

www.babyconcerten.nl / www.kikproductions.nl