KIK Productions

voorstellingen

HOMME FATALE

Persinformatie

HOMME FATALE © Erwin Olaf
  • Florian Friedrich
  • Haye Jellema
  • Christian Pabst
tekst en zang: Sven Ratzke
toetsen/piano: Christian Pabst, drums: Haye Jellema, bas: Florian Friedrich 
muziek: Pabst/Jellema/Friedrich
 
regie: Dirk Groeneveld
coupeur: Edgar Stuurman
schoenen: Jan Jansen
thanks to: Connie Palmen, Heather Litteer, Rachelle Garniez, Gregory Frateur, Q-Factory, Etihad Airways en Eric Corton
show 2017-2018

HOMME FATALE

Is het altijd de femme die fataal is en de man verleidt en in het ongeluk stort? Sven Ratzke draait het om en zet juist de fatale en raadselachtige man - rebellen, buitenbeentjes, oplichters, duivels en hartendieven - centraal in zijn nieuwe programma HOMME FATALE.

De Nederlands-Duitse theatersensatie Sven Ratzke heeft wereldwijd een grote schare fans en recensenten overtuigd met zijn spannende shows vol absurde verhalen en steengoede muziek. Hij speelt voor uitverkochte zalen van New York tot Sydney en van Berlijn tot Londen. ‘Sven Ratzke is a must-see’ schreef New York Press en ‘Allemachtig, wat een entertainer’ vulde de Volkskrant aan.

Voor HOMME FATALE vroeg hij de beste singer-songwriters van dit moment om nummers te schrijven: Rufus Wainwright, Lisa Hannigan, Dez Mona en Fay Lovsky. Filmische verhalen op muziek over de homme fatale in al zijn facetten. Verleidelijke songs waarin Ratzke meer dan ooit de popsound opzoekt: de ene keer met een bruisende beat, dan weer als intieme chanson. En zoals altijd in glamorous outfits en begeleid door zijn virtuoze band.