KIK Productions

Nieuws

aftrap 25-jarig jubileum Mylou met boekpresentatie Leven in het lied do 9 maa 2017 Mylou Frencken

aftrap 25-jarig jubileum Mylou met boekpresentatie Leven in het lied

Op 12 mei 2017 presenteert Mylou haar nieuwe boek Leven in het lied van Uitgeverij Luitingh-Sijthoff in De Kleine Komedie.
In een unieke, eenmalige voorstelling komen Paul van Vliet, Kees Torn, Hans Dorrestijn, Dorine Wiersma, Jan Beuving en Brigitte Kaandorp op haar uitnodiging zingen en vertellen over hun liefde voor het kleinkunstlied. Ze strooien met hun favoriete liedjes én anekdotes over het vak. Tijdens dit feestelijke theaterprogramma wordt het eerste exemplaar van het boek overhandigd. 

Iedere kleinkunstenaar heeft een zelfgeschreven lied dat hem of haar zeer dierbaar is. Een lied waarin verterende passie, bizar toeval, stil verdriet, schandalig bedrog, diepe spijt, liefkozende taal, ijskoude wraak, vertederend geklungel of lustvol lijden wordt bezongen. Mylou Frencken interviewde collega’s als Youp van ’t Hek, Katinka Polderman, Jeroen van Merwijk, Mike Boddé, Claudia de Breij en nog twintig andere collega’s over hun mooiste lied en bracht die samen in de bundel Leven in het lied.

Met het verschijnen van deze bundel in mei en de gelijknamige theatertournee Leven in het lied in het najaar viert Mylou haar 25-jarig jubileum.