KIK Productions

Nieuws

nieuwe single van Tangarine In Your Thoughts in DWDD do 19 sep 2019 Speellijst

nieuwe single van Tangarine In Your Thoughts in DWDD

Op 18 september speelde Tangarine zijn nieuwe single In Your Thoughts in DWDD. De mannen schreven het nummer voor hun moeder Ineke die langzaamaan doof wordt. 

Tangarine: 'In 1991 kreeg onze moeder het bericht dat ze doof zou worden. Inmiddels hoort ze gelukkig nog een beetje, maar het wordt steeds minder. Het ziet ernaar uit dat ze binnenkort niet meer zal kunnen horen. Doof worden heeft een gigantische impact op je sociale leven. Zo wordt het voor haar steeds lastiger om bijvoorbeeld naar verjaardagen te gaan, maar ook naar optredens van ons. Terwijl ze onze grootste fan is, wordt het voor haar steeds moeilijker om naar onze muziek te luisteren.

Dus wij dachten: als wij nog één lied voor haar konden zingen, voordat ze niets meer kan horen, wat zouden we dan voor haar willen zingen, wat zouden we haar nog willen zeggen? Dat is het nummer In Your Thoughts geworden.'

In Your Thoughts kreeg Ineke voor het eerst te horen en lezen tijdens de uitzending van DWDD. En dat ontroerende moment raakte veel kijkers. Luister hier naar het prachtige lied.