KIK Productions

Nieuws

Dana Winner verkozen tot Beste Zangeres van België cover album di 23 aug 2016 Dana Winner

Dana Winner verkozen tot Beste Zangeres van België

In het weekend van 20 en 21 augustus 2016 ontving Dana de Award Beste Zangeres van België. Dat gebeurde tijdens het prestigieuze Vlaamse liedjesevenement Zomerhit.

Een dolgelukkige Dana: 'Dit is een fantastische bekroning voor al die jaren dat ik steeds het beste van mezelf gegeven heb op plaat en op het podium. Deze award geeft mij ook een enorme boost om er in de toekomst nog harder tegenaan te gaan'.


2016 het jaar van Dana Winner

In het begin van dit jaar schitterde zij in het programma Liefde voor Muziek, in Nederland bekend als De beste zangers van Nederland. De liedjes die Dana vertolkte, ontroerden de kijkers diep. Meteen na uitzending belandden haar songs op de eerste plaats in de download-hitlijsten. 


PUUR gouden plaat

Niet te verwonderen dat het album PUUR dat Dana Winner in de lente uitbracht, meteen goed was voor een gouden plaat en vanuit het niets binnenkwam op de eerste plaats in de album-top 200. Een halfjaar later blijft het PUUR-album vol prachtige songs het fantastisch doen.

Dana Winner is in eigen land een veel gevraagde artieste op televisie en radio. Ze schrijft ook columns. Daarnaast is ze druk bezig met de voorbereiding van vier liveshows die ze najaar 2016 met haar 14-koppige XXL-Band brengt. Daarna is het tijd voor ingetogen pracht en verstilde schoonheid in haar jaarlijkse Kerstconcerten.


UIT BEWONDERING

Naast deze werkzaamheden is ze in theaterseizoen 2016 - 2017 ook te zien in twee voorstellingen. Tot eind december valt er te genieten van Leven vol Liefde. In 2017 start ze met de voorstelling UIT BEWONDERING.