KIK Productions

artiesten

Niels van der Gulik

Biografie

Over Niels van der Gulik

Central Park - The Story of Simon & Garfunkel

Zanger Niels van der Gulik speelde samen met muzikant Joost Botman en drummer Richard Heijerman met veel succes de Simon and Garfunkel-tributevoorstelling Sound of Silence. In 2022-2023 en 2023-2024 speelt hij het vervolg Central Park - The Story of Simon & Garfunkel naar het legendarische reünieconcert in Central Park in New York, dit keer tezamen met Frank Kooijman en Richard Heijerman. 


Ik blijf hier! - Een ode aan Ramses

Zo'n vijftien jaar geleden kwam Niels zijn grote held Ramses Shaffy tegen. Al snel kwam Ramses regelmatig langs in West-Friesland en ging Niels graag naar Amsterdam om samen met Ramses de grachten op te gaan.

Nu, bijna vijftien jaar na Shaffy’s dood, blikt Niels terug op deze periode in zijn voorstelling Ik blijf hier! – Een ode aan Ramses. Niels brengt bekend en minder bekend werk van Shaffy, vergezeld door drie topmuzikanten. Denk aan liederen als De een wil de ander en Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder.


Jij blijft bij mij - Het werk van Maarten van Roozendaal

In seizoen 2024-2025 gaat Niels samen met drummer Richard Heijerman op pad om het theaterprogramma Jij blijft bij mij te spelen. Zij laten een greep uit het werk van Maarten van Roozendaal horen, één van de beste kleinkunstenaars van de afgelopen decennia.