KIK Productions

voorstellingen

Starry, Starry Night

Persinformatie

Starry, Starry Night © Merlijn Doomernik
Leoni Jansen
Govert Schilling
gitaar: Erik Rutjes
bas: Phaedra Kwant
*****muzikaal theatercollege***** 2018-2019

Starry, Starry Night

Govert Schilling en Leoni Jansen ontmoetten elkaar via Twitter. Al gauw bleek dat ze de liefde voor sterren en muziek delen.

Wat nou als ze daar samen eens een voorstelling over zouden maken? De kennis en vertelkunst van Govert, gecombineerd met de muziek van Leoni. Een muzikaal theatercollege waarin fascinerende verhalen over het heelal worden afgewisseld met sfeervolle liedjes over de nachtelijke sterrenhemel.

In de zomer van 2017 traden ze al samen op in Middelburg, de stad waar ruim 400 jaar geleden de telescoop is uitgevonden en waar voor het eerst werd ontdekt hoe je die verre, mysterieuze kosmos dichterbij kunt halen.

Nu zijn ze klaar om de rest van Nederland te laten delen in hun fascinatie voor het oneindige universum. En om te laten horen hoe muzikanten van over de hele wereld keer op keer geïnspireerd zijn geraakt door de kosmos.

Een programma over sterren en planeten, over ruimte en tijd, over oneindig ver weg en heel dichtbij, over geboorte, liefde en dood, over de knal in het heelal en de muziek van onze aarde.

Eén ding is zeker: de kosmos regeert! Altijd!